Сега е точно: 11 Сеп./10, 04:03

Страна 33 [ 23 мислења ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3
Автор Порака
 Наслов на мислењето: До кога?
Број на мислењето:#23  ТемаИспратено: 31 Aвг./08, 03:04 
Знаменосец
Знаменосец
Членски аватор

Регистриран: 26 Aвг./08, 01:27
Мислења: 205
Мое прашање за следнава ситуација што ке ја презентирам :

До кога ке кутиме? ке се превзема ли нешто во врска со:

Денеска имав шанса да одам на натпреварот помегу екипите на Вардар и Ренова на Градски стадион во Скопје.При постигнување на единствениот гол на Ренова од пенал,десетина луѓе(чалами) од ложата изрипаа од радост и почнаа да провоцираат на страна.Тоа наиде на бурни реакции од страна на публиката и дојде до судир каде полицијата тепаше некој наши млади деца.Еден од чаламите со шише го удри во фаца директно полицаецот кој беше таму да го брани и полицијава гледаше како ученичиња.После завршувањете на утакмицата се деси поголем судир каде тргајки со нивните "бесни" коли некој од страна на комитите фрлија камења по нивните коли и пукнаа 2 прозори и 2ца од колите излегоа со пиштоли што наиде на бурна бркотница и дигање на тензии.Човекот излезе не можев лично да видам далеку бев мислам дека беше пиштол или т.н узи.Еден од комитите бил туркан од полицијата и дечкото му рекол што ме туркаш мене види ги тие позади имаат пиштоли?Овој му одговорил па тоа не е твоја работа!

http://www.sitel.com.mk/?ItemID=1CFA8F6 ... 057C60EFED

Кажете мислење за ситуацијава?

Во своја држава да не смееш да одиш и да гледаш еден обичен натпревар и да се плашиш дека некој е над тебе и може што сака да праи..Катастрофа..

Известување

Оваа статија има 22 мислења

Мора да влезете како регистрирани за да можете да ги читате останатите коментари од оваа статија.

Регистрација Влез
Кон врвот
Покажи постара статија:  Подреди по  
 Страна 33 [ 23 мислења ]  Оди на страна Предходна  1, 2, 3

Присутни

Оваа статија ја разгледуваат: Нема регистрирани членови и 1 гостин

Вие Не може да поставите нова статија на овој форум
Вие Не може одговорите на статии на овој форум
Вие Не може да промените мислења на овој форум
Вие Не може да го бришите вашето мислење во овој форум
Вие Не може да ставате атачменти во овој форум

Оди до: